top of page
MV1Ggq_tcHv35kMRmDpGZYL1_pA_edited.jpg

JOBBA MED OSS

Säsong 2023 kommer att bli en mycket spännande säsong. 

Vi kommer att vara i stort behov av ideella krafter som vill hjälpa till runt våra representationslags matcher.

ÄR DU EN AV DOM?

FUNKTIONÄRSPOOLEN

Våra arrangemang kring hemmamatcherna skall tjäna några olika syften. De skall locka åskådare som ger en festlig inramning till matchen och som skall inspirera våra egna spelare och ledare. Publiken skall ges en festlig inramning som uppskattas inte bara av det egna laget utan också av motståndare och domare. Det skall vara roligt att åka till Alevi och spela och att vara domare. Arrangemangen skall också sända ut goda signaler i de allt mer ökande mediebruset, som gör att folk får upp ögonen för vår förening och vad den står för och sysslar med. Man skall få en god underhållning som åskådare även om vi inte kan garantera spänning och vinst i alla matcher. 

För att genomföra detta krävs givetvis en mängd ideella krafter som hjälps åt med diverse sysslor före, under och efter matcherna.

Nedan följer några uppdrag där klubben söker flera funktionärer per uppdrag. 

Om något uppdrag faller er i smaken fyller ni  i formuläret här på sidan och anmäler ert intresse så att vi blir ett härligt gäng som kan arrangera matcher i världsklass.

PUBLIKVÄRD

Som publikvärd har man uppgiften att se till så att alla får en utomordentlig upplevelse under matchen. Du är en del av vår säkerhetsorganisation. Du möter, tar hand om och ger service till alla besökare. Du är hjälpsam och ser till att alla hittar  och får svar på sina frågor. Det är viktigt att publiken får ett vänligt bemötande med ett härligt leende. 

I jobbet kan det ibland förekomma att man behöver tillrättavisa vissa besökare.

ENTRÈN

På Alevi har vi två entréer som är det första intrycket våra besökare får när dem kommer vilket innebär att här sätter vi stämningen.

Som entrépersonal ska man ta betalt av alla besökare samt dela ut information som t ex matchprogram eller erbjudande från matchpartner.

SPEAKER

I dagsläget söker vi en speaker som kan vara standin vid sjukdom eller annan frånvaro av ordinarie speaker. 

GRILLEN

Under utvalda matcher tänder vi grillen och säljer hamburgare.

Här ska man helt enkelt grilla hamburgare och servera gästerna. 

Man är givetvis med under förberedelserna och allt vad det innebär att servera hamburgare. 

HALVTIDSAKTIVITETER

När domaren blåser av för halvtid är det dags för tävling.

Här kan vår publik få tävla i bollkastning, straffsparkar med mera.

Här blir du ansvarig för att anordna detta. Det är ett mycket uppskattat inslag som också ger lite klirr i kassan.

KIOSK

I uppgifterna som kioskpersonal ansvarar man för servering av enklare förtäring såsom korv med bröd, våfflor, glass och godis. Hantering av kontanter är inte vanligt då det mesta betalas via swish.

PARKERINGSSAMORDNARE

Under säsongens "stormatcher" räknar vi med en större publiktillströmning och kommer därför behöva personer som samordnar bilar på våra parkeringsområden. 

MEDIA

Innan och under matcherna är det viktigt att vi samlar på oss material till våra digitala kanaler som hemsidan och social medier. 

Här ska du som är fotointresserad ta bilder under matchen samt spela in intervjuer med spelare och ledare innan och efter match.

LOTTERIFÖRSÄLNING

Du ansvarar för att lotter säljs under matchen. 

Det kan vara en klassisk lottring, 50/50-lotter eller resultatlotter.

Är du intresserad av att bli en i gänget. Fyll i formuläret så hör vi av oss.

bottom of page