top of page

ANNIE DAHLBERG LÄMNAR KNIK - STUDIER I UMEÅ VÄNTAR HÄRNÄST

Under vinter 2022 anslöt Annie till Truppen. Hon kom närmast från spel i Jitex BK F19 Elit och visade direkt att hon skulle ha en plats i Raimos startelva. Nu väntar studier i Umeå, men skorna läggs inte på hyllan.


Redan i sin första match för LNIK blev hon utsedd till publikens favorit. Detta var den 5:e mars mot GDFF. Sedan har det bara gått spikrakt uppåt för Annie och trotts sin unga ålder har hon visat prov på hur en stabil back skall agera under varje match.

- Ett mycket tungt besked för laget och föreningen, men otroligt kul för Annie, Säger tränare Raimo. Annie beskriver att hon har blivit väldigt bra mottagen av laget och av föreningen. - Alla är väldigt snälla och trevliga man har alltid känt sig väldigt välkommen. Jag har trivts superbra i klubben. Man tar hand om varandra och ser till att alla är inkluderade, Säger Annie. Annie kommer studera Civilingengörsprogrammet industriell ekonomi under 5 år på Umeå universitet. Kommer du att ansluta dig till något lag i Umeå? - Självklart. Men vilket lag det blir, det vet jag inte. När ser vi Annie Dahlberg i LNIK-tröjan för sista gången? - Det blir förmodligen mot Säffle SK den 20:e Augusti. Hela föreningen tackar Annie för att hon valde att spela i LNIK men också för hennes fantastiska insatser. Lycka till med allt du tar dig för.

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page