top of page

Vill du spela herr/korpfotboll med LNIK?
Är du pappan, pojkvännen eller maken vi söker? Vill din fru, sambo eller flickvän ha lite mer egentid? Tycker du fotboll är roligt och vill lira med likasinnade?

Lödöse Nygård IK befinner sig just nu i en knivig situation efter att vårt herrlag degraderades till Division 6 och majoriteten av våra spelare har lämnat för andra klubbar. För att ge våra unga ambitiösa pojklagsspelare något att sträva efter och för att undvika att behöva lägga ner vår seniorverksamhet på herrsidan söker vi nu dig som vill spela matcher, umgås och ha kul med andra likasinnade. Vilken ålder eller ambitionsnivå du har är sekundärt.

VI SÖKER SIG SOM:

• Spelar fotboll idag, men saknar lag

• Har spelat fotboll tidigare och vill göra comeback. Behöver inte vara i LNIK du spelat. Vi välkomnar alla oavsett vart du bor.

• Som kanske utövar någon annan sport, men vill lira boll ibland.

• Kanske är ledare eller förälder till barn i föreningen med stort klubbhjärta som kan tänka dig att vara med.

PS! Om du som är intresserad även har kompisar som skulle vilja haka på, så står dörren vidöppen! Alla är välkomna!

FAKTA OM LNIK I DIVISION 6

• Vi har en plats i Division 6 Trollhättan, vilket är den lägsta serien i regionen. Man kan alltså inte åka ur serien, så vi har allt att vinna!

• Serien innehåller 10 lag, vilket innebär totalt 18 matcher per år. 9 st på vår hemmaplan Alevi i Nygård och 9 st på bortaplan (aldrig längre än till Alingsås)

• Det är ”flygande byten” i serien. Orkar du inte springa och sparka mer än i 20 minuter, så sätter du dig på bänken och laddar batterierna, för att sedan byta av någon lagkamrat denne blir trött. Se det som en utmaning att bättra på flåset

• Möjligheter till bra träningsförutsättningar finnes om så önskas. Det är upp till laget och individen hur mycket tid man kan lägga. Kanske vill man bara spela matcher, vilket är helt okej! Och vill man träna och hålla igång, så är det bara att köra på…

Känner du dig träffad? Kontakta oss i så fall snarast på info@lnik.nu med dina kontaktuppgifter, så tar vi det därifrån.

92 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page