top of page
A New Design.jpg

Passa på!

Nu har vi i LNIK tagit fram ett litet sortiment av snygga, praktiska och prisvärda klubbprodukter inför julen. Samtidigt som du gör dig själv, en släkting, vän eller bekant lite extra glad på julafton, så stöttar du föreningen inför 2024.

Lägg din beställning senast den 10 december, så säkerställer vi leverans före julafton.

Vid eventuella frågor, tveka inte att kontakta oss på marknad@lnik.nu

Gör din beställning enkelt och smidigt i formuläret nedan. Swisha därefter totalsumman till 123 097 25 13 och märk inbetalningen med "JULKLAPP" (OBS! Samma nummer som du uppger i formuläret).

 

Leverans av produkterna sker ca 1 vecka före jul och vi kommer att kontakta dig om dagar och tider, då beställningen kan hämtas upp, antingen via vårt kansli eller i samband med försäljning av uppesittarlotter på ICA Matkassen 21-23 december.

TILL FORMULÄR >

LNIK Kaffemugg

Vit kaffemugg i porslin med LNIK emblem.

 

Pris: 129 kr

A New Design (3).png

LNIK Termosmugg

Vit Termosmugg av hög kvalitet i rostfritt stål, med ytbeläggning av polymer – hållbart både för dig och miljön. Med dubbla vakuumisolerade väggar håller den din dryck varm eller kall i många timmar. Läackagesäker kork med gummipackning. Tryckt klubbemblem på ena sidan.

 

Pris: 249 kr

A New Design (4).png

LNIK Korthållare

Praktisk korthållare i metall med LNIK emblem ingraverat på fronten.

 

Pris: 159 kr

A New Design (5).png

LNIK Klubblampa

Snygg lampa på träfot med inbyggd LED-belysning som lyser upp akrylskylten med LNIK emblemet underifrån. Anslutning via USB-adapter. On/Off-switch på medföljande lampsladd.

Pris: 349 kr

Ingraverat namn under klubbemblem kan fås mot tillägg på 50 kr.

LNIK - Klubblampa 2304.jpg

LNIK spelarlampa

Snygg lampa på träfot med inbyggd LED-belysning som lyser upp akrylskylten med spelarsilhuett och klubb- och spelarnamn underifrån. Anslutning via USB-adapter. On/Off-switch på medföljande lampsladd.

 

Pris: 399 kr inkl. graverat namn och nummer på spelaren

LNIK Spelarlampa 2305.jpg

LNIK Solglasögon

Svarta solglasögon med LNIK tryck på ena skalmen.

 

Pris: 99 kr

A New Design (6).png
bottom of page