top of page

VÅRA PARTNERS

VI KAN STOLT PRESENTERA VÅRA PARTNERS 2023

Det är tack vare alla våra partners, stora som små som gör att vi har möjlighet att driva vår verksamhet på den nivå som vi gör idag. Med gemensamma krafter satsar vi tillsammans med våra partners mot nya framgångar.

Ett partnerskap i LNIK är en ömsesidig relation. Syftet är såklart att stärka varandras affär och varumärke via aktiviteter som ger oss båda starkare relationer, fler positiva associationer, kraftigare exponering samt i förlängningen fler lönsamma affärer.

HUVUDPARTNER
A New Design (54).png

ICA Matkassen i Lödöse har varit huvudpartner till Lödöse Nygård IK sedan klubben bildades 2009 och är en otroligt viktig kugge för att verksamheten ska fungera och ICA Matkassen har självklart sitt varumärke tryckt på bröstet på samtliga matchkläder.

- Det är riktigt roligt att samarbeta med Lödöse Nygård IK. Klubben har engagerade duktiga ledare, som hjälper barn och ungdomar att få ett bättre liv. Dels genom kamratskap och de band man knyter i ett lag. Vi har växt på ett positivt sätt tillsammans med LNIK och vill fortsätta att utvecklas tillsammans. säger ICA-handlare Lars Hansson.

GULDPARTNER
Elconnect.jpg
MCR.jpg
ML TRYCK.jpg
ML TRYCK (2).jpg

Våra Guldpartners är ett begränsat antal företag, med exklusivitet i respektive bransch. Partnerskapet innebär framträdande fysisk och digital exponering och självklart pryder även dessa företag våra matchkläder.

SILVERPARTNERS
Linden std.jpg
Lilla edet buss.jpg
btg.jpg
AG entreprenad.jpg
RE BYGG.jpg
k-bygg.jpg
BRONSPARTNER
WMP.jpg
capio.jpg
Martinsson event.jpg
JiO eltjnst.jpg
lodosia.jpg
Nygrds rr.jpg
Mattkillarna.jpg
Skyltmontage.jpg
Ekomusslor.jpg
ARENAPARTNER
MYRANS BLOMMOR.jpg
GH Mark.jpg
Nygrds stngsel.jpg
rex entr.jpg
skyltia.jpg
GBG Betong.jpg
RPK bygg.jpg
salong ml.jpg
bengts husvagnar.jpg
Nygrds traktortjnst.jpg
Nygrds bilservive.jpg
alekuriren.jpg
legalett.jpg
kb-rr.jpg
LE Bryggeri.jpg
Ldse keri.jpg
TEVAB.jpg
Hgsjhult.jpg
Nygrds eltjnst.jpg
Elektolux.jpg
Elector.jpg
dc mur.jpg
edethus.jpg
3-stad rr.jpg
skepplanda simhall.jpg
bottom of page