SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LÖDÖSE NYGÅRD IK

UNGDOMSSEKTIONEN

Ungdomssektionen svarar för barn -och ungdomsfotbollen i föreningen. Den ska säkerställa att styrelsens beslutade mål och strategier för barn- och ungdomsverksamheten omsätts i konkret handling. Detta inkluderar även uppföljning och utvärdering av barn- och ungdomsverksamheten.

 

Ungdomssektionen skall bidra till att LNIKs alla barn och ungdomar upplever att de har möjlighet att påverka sin förening.

 

Ungdomssektionen ansvara för att nya lag startas upp varje år och kartlägga LNIKs upptagningsområden i syfte att kunna presentera förslag på hur ännu fler barn och ungdomar kan inkluderas i LNIKs verksamhet.


Ungdomssektionen har en rådgivande roll gentemot ledare och tränare.

Man följer upp och säkerställa att LNIKs alla ledare och tränare samt spelare och föräldrar efterlever föreningens värderingar. (LNIK Barn -och Ungdomspolicy). Ungdomssektionen revidera och uppdatera ”Barn -och ungdomspolicyn” årligen

 

Vid disciplinärenden och missförhållande är det Undomsektionen som utreder dessa

 

Man skall också säkerställa att barnkonventionen efterlevs i alla led inom föreningen.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
HUVUDPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNERS
ARENAPARTNERS