SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LÖDÖSE NYGÅRD IK
DAMLAG

KOMBINATIONSLAG

Från och med 2024 har Edet FK och Lödöse Nygård IK ingått ett samarbete i form av ett kombinationslag på damsidan. I förlängningen hoppas vi i LNIK att detta kan leda till något stort. 

Referat: IK Gauthiod U - Edet/Lödöse Nygård (9:9)
EFK/LNIK - IK Gautiod
2024-05-15 13:00

Laget drog till ett soligt & varmt Lunnevi för att möta IK Gauthiod. Tyvärr blev det förlust med 4-1. Efter en kämpig första halvlek vände vi spelet för att i andra halvlek spela betydligt finare fotboll. Dock känns resultatet lite orättvist. Men nu blickar vi framemot första hemmamatchen på lördag som spelas på Ekaråsen kl 12

Mål: Hanna Lundin

 

Referat: Malin Schwarzlmüller

LNIK BYGGER NYTT FÖR 2025
2024-03-28 12:10

Lödöse Nygård IK tvingas dessvärre meddela att vi ej har ett tillräckligt stort spelarunderlag för att delta i seriespel under 2024 och kommer därför att dra oss ur Division 2 NV.

 

I och med fjolårssäsongens degradering från Division 1 så har en majoritet av de spelare som var en bärande stomme för laget valt att söka sig till nya utmaningar - vilket vi förstås tycker är tråkigt - men samtidigt har förståelse för och vi önskar dem lycka till i sina nya klubbar!

Klubben har sedan degraderingen arbetat intensivt med att bygga en ny trupp. En projektgrupp tillsattes under sista kvartalet 2023 för att sondera terrängen och skapa förutsättningar för att få till ett slagkraftigt lag för Division 2. Den positiva respons från spelarna som vi hoppats på uteblev och efter årsskiftet befann vi oss i en situation där känslan var att spelarmaterialet vi förfogade över endast skulle räcka till ett representationslag och vi valde då att inte anmäla ett U-lag för vidare spel i Division 3.

 

Med en generationsväxling på agendan har vi sedan årsskiftet fortsatt arbetet med den befintliga truppen, kontaktat nytilltänkta spelare i närregionen, haft öppna träningar och gjort allt vi kunnat för att skapa en trupp med en ny målsättning. Men en kombination av skador och osäkerhet ledde till att våra träningar under försäsongen inte blev fulltaliga – och som effekt av det så valde ytterligare spelare att söka sig bort.

 

LNIK anser att damfotboll är ett högt prioriterat område och nu startar arbetet för oss som klubb med vår nya fotbollssektion i spetsen att bygga ett nytt lag för spel i Division 4 under 2025. Vi kommer arbeta intensivt och målmedvetet med att skapa rätt förutsättningar, söka samarbeten och rekrytera spelare till vår nya satsning.

 

Med en bra organisation, stort intresse, samt en enorm kunskap och erfarenhet är vi fast beslutsamma om att vi kommer tillbaka – på ett annorlunda, bättre och mer långsiktigt sätt!

DELAD POÄNG PÅ RYDETS IP
2023-10-07 18:05

En solig dag på Rydets IP och damerna gästade Onsala BK. Efter två segrar i ryggen var självförtroendet på topp.

 

I hemmamötet förlorade tjejerna tyvärr med 1-2 trotts att den första halvleken på Alevi då kan ha varit den bästa denna säsongen.

 
HUVUDPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNERS
ARENAPARTNERS