SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LÖDÖSE NYGÅRD IK

MARKNADSGRUPPEN

Marknadsgruppens uppdrag är att stärka föreningens varumärke, ekonomi och publicitet i form av sponsring, annonsering, lotteri och allmän information.

 

Sponsring/Partners:

Under hela året letar marknadsgruppen samarbetspartner som vill stärka sitt varumärke genom att stötta oss i LNIK. Detta är en viktigt kugge för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet.

 

Annonsering:

Att bedriva en idrottsförening är givetvis förknippat med en mängd olika arrangemang så som matcher, årsmöte, fotbollsskola, försäljningar och event som marknadsgruppen annonserar om på sociala medier och hemsida samt fysiska affischer.

 

Lotteri:

Föreningen satsar hårt på lotteri från Folkspel i forma av den välkända Bingoltten och Sverigelotten. Men vi kommer även i år att vara med och lansera ett helt nytt lotteritjänst som heter JOYNA som även den är från Folkspel.

 

Marknadsgruppen ser till så att dessa lotterier och vinstchanser når ut till alla medlemmar och supportrar.

 

Allmän Information:

Allt som sker i föreningen förmedlas via hemsidan och sociala medier. Marknadsgruppen ser till att detta når allmänheten.

 

_____________________________________________________________________________________________________

 

Vill du ingå ett partnerskap med LNIK eller sponsra föreningen på något annat sätt, eller har du frågor eller synpunkter gällande Hemsida och Sociala medier. Kontakta Marknadsgruppen marknad@lnik.nu 

VI HAR JOYNA´T
2024-03-01 21:16

LNIK har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

 
Vad är JOYNA och hur säljs det?
Kolla på filmen nedan
 
För dig som förälder:
 

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening. Din uppgift blir följande:

 

 • Registrera ditt barns webbshop under mars (instruktioner kommer).

 

• Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april.

 

 Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

 

För mitt lag:

För ditt lag innebär JOYNA att ni tjänar pengar löpande. Med JOYNA slipper ni administration, beställningslistor, logistik och swish-betalningar. Uppstarten är viktigt, både för laget och föreningen. Med en stark gemensam insats i april kommer ni snabbt att stärka lagets kassa.
 

 Räkneexempel:

Ett lag med 20 aktiva som lyckas värva tre prenumeranter får in 36000 kr/år till klubben och får av denna summa behålla 18000 kr till lagkassan.
 

 För min förening:

Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.
 

FAQ

Mer information på www.folkspel.se/joyna.
 

Detta är JOYNA:

• Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
 

• 160 kr/månad (40 kr/vecka)

 

• Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.

 

• Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

 

 

Detta är Folkspel:
• Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
HUVUDPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNERS
ARENAPARTNERS