SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LÖDÖSE NYGÅRD IK

NYTT ÅR, NYA MÖJLIGHETER
2024-02-24 14:34
I söndags hölls LNIKs årsmöte i klubbhuset på Alevi IP lett av ordförande Timo Stegemann. Styrelsen presenterade sin verksamhetsberättelse för det gångna året och kassör Linn Wangerås redogjorde för klubbens ekonomi.
 
En ny ungdomssektion är på plats för att stärka upp organisationen framöver, vilket vi ser mycket positivt på. Likaså har en ny fotbollssektion startat upp vilket kommer förbättra våra förutsättningar som klubb.
 
Fotbollsmässigt på seniorsidan får vi tyvärr konstatera att både herrar och damer föll på målsnöret under 2023 och får ta nya tag i Division 2 (dam) respektive Division 6 (herr) kommande säsong.
 
Trots ett rekordår på marknadssidan, så landade resultatet på minus 98tkr och orsakerna till detta är höjda kostnader för damernas spel i division 1 med långa resor, högre domararvoden mm. Materialkostnaderna var också höga då båda seniorlag fått nya matchställ och en del investeringar gjorts i att rusta upp ungdomslagens träningsmaterial.
 
Vi kommer dock från tidigare år med ett ingående positivt eget kapital.
Årsmötet godkände och gav sittande styrelse ansvarsfrihet.
Timo Stegemann, Linn Wangerås och Johnny Sundling lämnar styrelsen efter lång och trogen tjänst och valberedningen med Alexander Andersson i spetsen föreslog följande personer att leda klubben vidare in i framtiden, vilka samtliga accepterade uppdraget.
Till ordförande valdes Jerry Sjögren på ett år. Helena Zätterberg kommer in som ledamot/sekreterare, Christian Andersson som ledamot och Nina Sjögren som kassör. Fortsätter gör även Sofia Johansson, Pia Brunberg och Roger Bravell Berndtsson som ledamöter.
Inga motioner hade inkommit till årsmötet.
 
HUVUDPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNERS
ARENAPARTNERS