SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LÖDÖSE NYGÅRD IK

 
OM OSS
LNIK - TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

 

Sedan 2009 har vi spelat fotboll på våra två anläggningar i Nygård och Lödöse. Två orter som nu arbetar tätt tillsammans. Vårt damlag har framgångsrikt sedan starten avancerat från Division 4 upp till Division 1 men blev tyvärr degraderade efter säsongen 2023 och spelar nu i Division 2. Vårt herrlag återfinns just nu i division 6.

 

Lödöse växer så det knakar och kommer inom en snar framtid att kunna titulera sig som ny centralort i Lilla Edets kommun. Den stora befolkningsökningen i våra orter, som ligger på varsin sida av E45 mellan Göteborg och Trollhättan, innebär ett snabbt stigande intresse för regionens fotbollsklubb. Fler ungdomar väljer fotbollen och fler åskådare strömmar till våra matcher.

 

För oss är fotboll i första hand glädje, gemenskap, tillhörighet och en plattform för att bidra till att skapa ett bättre samhälle – men även en drivkraft för att inspirera, förbättra och tillsammans nå nya mål.

 

VISION

Lödöse Nygård IK ska vara hela regionens fotbollsklubb. En klubb som jobbar tillsammans. I med och motvind. I skratt och gråt. När vi gör mål och vinner matcher jublar vi. När vi förlorar tar vi nya tag och fortsätter kämpa. Och vi gör det tillsammans.

 

BARN & UNGDOMSVERKSAMHET

Lödöse Nygård IK står bakom den stolta svenska föreningstraditionen, där alla är välkomna. Vi bedriver idag fotbollsverksamhet för tjejer och killar i alla åldrar som tränar och stolt spelar matcher i våra vita och svarta matchkläder året runt. Våra ledare är utbildade och engagerade – och runt våra lag har vi föräldragrupper som stöttar upp och ger våra lag bästa möjliga förutsättningar.

 

VÄRDEGRUND

Som klubb vill vi vara bra förebilder och hos oss är alla välkomna. Vi vill inspirera våra ungdomar till att bli ansvarstagande människor och uppträda respektfullt både på och utanför fotbollsplanen. Vi tar avstånd från alla former av rasism, diskriminering, droger och kriminalitet och respekterar motståndare, domare och ledare.

 

#MOTNYAMÅL

Vår hashtagg som beskriver vart vi är på väg och vad vi vill åstadkomma.

 
 
 
HUVUDPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNERS
ARENAPARTNERS