SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LÖDÖSE NYGÅRD IK

VI SÖKER PRYLAR TILL KLUBBHUSET!
2024-03-07 19:05

För att öka sammanhållningen och gemenskapen i våra ungdomslag så har vi som klubb tillsammans med ungdomssektionen beslutat att ge våra lag bättre möjligheter att kunna träffas utanför fotbollen och arrangera olika typer av aktiviteter.

Ett led i detta är att använda vårt klubbhus på Tingevi för exempelvis pizzakväll, TV-spelsturneringar, titta på fotbollsmatcher och annat.

 

För att skapa en bra miljö i lokalen söker vi nu efter lite möbler, teknikprylar och annat. Kanske har ni något hemma som vi skulle kunna använda?

 

Det vi i första hand är ute efter är:

 

* Större TV med väggfäste alt. lämplig TV-bänk
* Större soffa - hel och ren
* Soffbord
* Golvlampa
* TV-spelskonsol med handkontroller
* Mindre högtalare. Gärna med bluetooth
* Skoställ

 

Har du något av ovan som du ev kan tänka dig ställa upp med? Maila i så fall till ungdom@lnik.nu med bilder och skriv gärna med ev mått mm. Det går även bra att kontakta Sofia Johansson på 0707-508802

 

Har ni förslag på andra saker att skänka som ni tror att vi kan ha nytta av i vårt klubbhus, så tveka inte att kontakta oss!

 

Stort tack på förhand!

 

 

 
HUVUDPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNERS
ARENAPARTNERS