SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LÖDÖSE NYGÅRD IK

Edet FK och LNIK startar ett kombinatinslag för damerna tillsammans!
2024-04-30 20:50

Vi vill passa på att informera om att Edet FK och LNIK har tagit ett litet steg mot ett eventuellt samarbete genom att starta ett kombinationslag tillsammans som i år kommer att spela i Division 5 Västra. Laget består av spelare från de båda klubbarna och matcherna spelas på såväl Alevi IP i Nygård som på Ekaråsen i Lilla Edet.

Som föreningar kommer vi att hjälpas åt, dra nytta av varandras kompetenser och skapa fina förutsättningar för detta nya kombinationslag. På sikt kanske det kommer att utvecklas till ett samarbete fullt ut men vi är inte där ännu. För båda föreningarna är det viktigt att vi kan erbjuda damfotboll i vår kommun.

 

Seriepremiären går av stapeln den 2 maj på bortaplan mot Hemsjö IF på Byvallen med start kl. 19:00. Hemmapremiären spelas lördagen den 18 maj och vi återkommer med mer information om denna match inom kort.

 

Vi ser fram emot en rolig och spännande säsong!

 

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta:

 

Lena Hellersjö, ordf. Edet FK

lena.hellersjo@edetfk.se

 

Jerry Sjögren, ordf. Lödöse Nygård IK

jerry.sjogren@gmail.com

 
HUVUDPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNERS
ARENAPARTNERS